jbmslogo-ts1440919075
incar-partner-2000-x-1200-mm png1
pict1

Historia

Pietarsaaren automaalaamo perustettiin 27. Heinäkuuta 1955. Perustajia olivat työkaverukset Valdemar Vikströn ja Paul Höglund. Molemmat olivat aiemmin työskennelleet A.B. Haldin & Rose Oy:n automaalaamolla.

Vuonna 1959 nousee Staffansnäsiin sen ajan standardien mukaan moderni automaalaamo, jossa oli tilaa noin 5-8 autolla ja jopa kuorma-autoja pystyttiin ottamaan sisätiloihin maalattavaksi. Itäinen  lisärakennus oli rajattu ruiskutuksia varten jotta saatiin niin pölytön lopputulos kuin mahdollista. Puuta ja antrasiittiä käytettiin lämmityksessä. 

Yrityksessä työskenteli 2-4 työntekijää. Työsuojelun vaatimuksista rakennettiin vuonna 1970 maalaamo, jossa oli tehokkaampi ilmanvaihto ja paremmat mahdollisuudet ilmanpuhdistukseen.

Vuonna 1987 John Löfbacka astuu puikkoihin ja Pietarsaaren Automaalauspalvelu perustettiin. Yritystä on laajennettu useasti, viimeisin laajennus tapahtui vuonna 2006. Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee 5 henkilöä, joista kaksi on yrityksen omistajia. Yrityksen tiloihin mahtuu noin 15 autoa ja se sisältää modernit välineet automaalaukseen, mm. kaasulämmitteisen maalaustilan, korjauspenkin, 8 autonostinta, standoxin uusimman värilinjan ja ammattitaitoisen henkilökunnan, joka tekee täydellistä jälkeä.

Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa ja korjaamme kaikkia automerkkejä.